sâmbătă, 23 ianuarie 2010

QIGONG_HERBALIFE_ROMANIA - Solutia pentru sanatate cu ajutorul Naturii

QIGONG_HERBALIFE_ROMANIA

Soltutia dumneavoastra pentru sanatate, folosind metode naturiste si tehnici milenare orientale

joi, 21 ianuarie 2010 

Herbalife - alimentatia sanatoasa pentru oricine

 

 

Herbalife este lider mondial pentru Controlul Greutatii, pentru o Alimentatie Sanatoasa. De asemenea, Herbalife ofera solutii de Nutritie pentru Sportivi. – pentru cresterea performantelor sportive.

 

Produsele Herbalife au la baza studiile stiintifice de avangarda, sunt destinate sa va creasca calitatea vietii si sa va asigure cea mai buna sanatate la orice varsta!

 

Fiti in Forma cu Herbalife!

 

Dietele Herbalife cele mai bune cure de slabire, cele mai bune cure de ingrasare, va ajuta sa fiti in forma maxima ca sa practicati cu placere si cu succes : fitness , sau ca sa va cresteti masa musculara.

 

Herbalife este formula de nutritie ce acopera necesitatile copiilor, ale adultilor – femei sau barbati, formule ce imbunatatesc sanatatea sistemului cardiovascular, a sistemului digestiv, pentru cresterea imunitatii.

 

Combinand puterea naturala a plantelor cu cercetarea stiintifica avansata, Herbalife este angajata intr-o misiune nobila, pentru imbunatatirea nutritiei pentru o viata sanatoasa, pentru toti oamenii, oriunde in lume.

 

Herbalife este in fruntea luptei pentru stoparea epidemiei de obezitate cu care se confrunta omenirea la inceputul mileniului III.

 

Slabiti, sau invatati despre alimentatie sanatoasa sub indrumarea expertilor Herbalife!

 

Este usor, sigur si eficient sa slabesti sau sa iti reconsideri stilul de viata daca te afli in grija unui expert. Va vom acorda GRATUIT Serviciile noastre, pentru ca sa obtineti cu siguranta rezultatul pe care vi-l doriti!

 

Contactati-ne Acum si va vom personaliza programul in conformitate cu cerintele dumneavoastra!

 

Ca lider in domeniul Wellness, Herbalife promoveaza conceptul : Te simti bine si arati bine!

 

In afara nutritiei interne Herbalife a dezvoltat o gama exclusiva de Produse pentru Ingrijire Personala - Nutritie Externa, dubla hranire deci ; SI rezultatele sunt pe masura: mai tineri, mai energici, mai optimisti .

 

Herbalife : Sa facem lumea mai sanatoasa!

 

Conceptul nostru : Formula pentru o viata sanatoasa !

 

Cum ? Printr-o Nutritie Echilibrata, Diminuarea Stresului, Activitate Fizica si Controlul Greutatii. Putem influenta pozitiv starea de sanatate a clientilor nostri.

 

Sa ne simtim bine si sa aratam bine, la orice varsta, in orice moment.

 

Este noua tendinta Wellness!

 

 

 

 

Wellness inseamna mai mult decat absenta suferintei fizice , a bolilor, a afectiunilor severe. Wellness este o abordare multidimensionala a modului de a trai. Wellness include mult mai mult decat snatate fizica.Include deasemenea emotiile, psihicul, socialul, profesionalul si spiritualitatea, adica toate aspectele vietii. Pentru ca wellness implica in intregime personalitatea cuivastarea sanatatii influenteaza toate aspectele personalitatii, toate aspectele vietii persoanei in cauza. Conceptul Wellness inseamna cel mai ridicat nivel al starii de sanatate nu doar absenta bolii. Inseamna sa ai grija de sanatatea ta inca din tinerete, pentru ca SANATATEA ESTE RESPONSABILITATEA TA.

 

Echipa noastra, a elaborat un program interesant, botezat:

 

 

"5 Factori esentiali care intretin Viata":

 

 

 

1.     – mancare sanatoasa

 

2.     – apa curata

 

3.     – respiratie sanatoasa

 

4.     – meditatie

 

5.     – credinta

 

 

 

Echipa noastra este coordonata de supervizorul Anca Laura Croitoru, o persoana dedicata "ideii" de sanatate, dragostei pentru tot ce inseamna natura, credinta, speranta.

 

Veniti alaturi de noi, o lume interesanta se deschide azi pentru dumneavoastra.

 

Cristian Butaru

 

Profesor, antrenor, 5 Cieh Kung Fu

 

0730735750 / 0769129760

 

krystyankeller@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu